fbpx
Volos, GR 23 C
ΕλληνικάΕλληνικά

Πολιτική Διαμονής

Ακολουθούν κάποιες πληροφορίες και κανόνες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή ανάγκη, μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη των καταλυμάτων.

Άφιξη / Αναχώρηση

Άφιξη: 15:00 Αναχώρηση: 11:00

Λόγω του γεωγραφικού διασκορπισμού των Βιλών, οι Pelion Esties δεν διαθέτουν τυπική υπηρεσία υποδοχής (Reception front desk). Για να κανονίσετε την ακριβή ώρα άφιξης/αναχώρησής σας παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη κρατήσεων μια ημέρα πριν την άφιξή/αναχώρησή σας.

Πολιτική ακύρωσης / Προπληρωμή

Η πολιτική ακύρωσης και η προπληρωμή εξαρτώνται από το είδος του καταλύματος και την επιλογή κράτησης. Μπορείτε να ελέγξετε τους όρους που αντιστοιχούν στο εκάστοτε κατάλυμα και στις ημερομηνίες διαμονής, επιλέγοντας την ημερομηνία και το κατάλυμα που επιθυμείτε.

Παιδιά και παιδικά κρεβάτια

Τα παιδιά ηλικίας δύο ετών και άνω θεωρούνται ενήλικες.  Για βρέφη 0-2 ετών οι παιδικές κούνιες είναι διαθέσιμες δωρεάν κατόπιν αιτήματος και βάσει διαθεσιμότητας.

Ώρες κοινής ησυχίας

Θερινή περίοδος 5:00 17:30 και 23:00 07:00
Χειμερινή περίοδος 15:30 17:30 και 22:00 07:30

Δωρεάν Υπηρεσίες

Κάθε τέσσερις μέρες παρέχονται καθαρά κλινοσκεπάσματα και πετσέτες. Τα αναλώσιμα που διατίθενται στο κατάλυμα προορίζονται για την κάλυψη, με λελογισμένη χρήση, των αναγκών των πελατών μας και δεν ανανεώνονται. Επιπλέον παροχές (π.χ. παιδικές κούνιες, παιδικά καρεκλάκια φαγητού, χάρτες κ.ά.) γίνονται δεκτές κατόπιν αιτήματος και βάση διαθεσιμότητας. Δεν υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης επιπλέον κρεβατιού για ενήλικες.

Κατοικίδια

Τα κατοικίδια επιτρέπονται μόνο κατόπιν αιτήματος χωρίς επιπλέον χρέωση. Τα εκπαιδευμένα κατοικίδια έως και 14 kg επιτρέπεται να διαμένουν εντός των οικημάτων. Όλα τα υπόλοιπα κατοικίδια μπορούν να διαμείνουν στους εξωτερικούς χώρους των Βιλών που είναι ασφαλείς και οριοθετημένοι.

Πισίνα/Υδρομασάζ

Πριν την χρήση της πισίνας/υδρομασάζ παρακαλείσθε να διαβάσετε τους κανονισμούς που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο. Οι ώρες κοινής ησυχίας κατά τη θερινή περίοδο είναι: 15:00 17:30.

 • Όλες οι Βίλες είναι παραδοσιακά πηλιορείτικα οικήματα και αναπτύσσονται σε πολλά επίπεδα. Παρακαλείσθε να έχετε αυξημένη προσοχή στα μπαλκόνια, τις σκάλες, τον εξωτερικό χώρο και τα καλντερίμια. Θα πρέπει να υπάρχει συνεχής επίβλεψη των ανήλικων παιδιών.
 • Οι PelionEsties αποποιούνται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικά με υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες που οφείλονται σε ατυχήματα ή προκαλούνται από ακατάλληλη συμπεριφορά και/ή αμέλεια των βασικών κανόνων ασφαλείας.
 • Παρακαλείσθε να ασφαλίζετε το σπίτι κατά την απουσία σας. Το κατάλυμα δεν ευθύνεται για την απώλεια ή κλοπή των προσωπικών σας ειδών κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
 • Σε περίπτωση κακοκαιρίας (δυνατός αέρας, βροχή κλπ.) παρακαλείσθε να κλείνετε τις ομπρέλες στους εξωτερικούς χώρους και να ασφαλίζετε τα παντζούρια.
 • Για τη χρήση των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών, παρακαλούμε να ακολουθείτε τα βιβλία οδηγιών που βρίσκονται στο κατάλυμα.
 • Η χρήση του BBQ γίνεται με δική σας ευθύνη. Παρακαλούμε να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες ασφαλούς χρήσης που βρίσκονται πάνω στην συσκευή.
 • Για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας κατά τη διάρκεια της απουσίας σας από το κατάλυμα βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει τα κλιματιστικά και τα φώτα.
 • Κατά την αναχώρηση σας γίνεται έλεγχος του καταλύματος. Σε περίπτωση κλοπής ή φθοράς/καταστροφής ιδιοκτησίας, οι Pelion Esties επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμα.
 • Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα εντός του καταλύματος.
 • Δεν επιτρέπονται εκδηλώσεις και πάρτι.
 • Δεν επιτρέπεται η διανυκτέρευση στο κατάλυμα και η χρήση των εγκαταστάσεών του από άτομα πέραν των ενοίκων.
 • Όλες οι Βίλες βρίσκονται μέσα στη φύση σε ένα δασικό περιβάλλον. Η παρουσία εντόμων πέριξ και εντός των καταλυμάτων είναι αναμενόμενη παρά τη συστηματική απεντόμωση που πραγματοποιείται από τις Pelion Esties.

Σας ευχαριστούμε θερμά που διαβάσατε την πολιτική διαμονής. Η τήρηση των κανονισμών θα εξασφαλίσει την ευχάριστη και ασφαλή διαμονή σας.

pelion-villas-logo-only-letters